Auteursrecht Auteursrecht © Defragged History 2020-2024.

Alle rechten voorbehouden

Alle bestanden en informatie op deze website of blog zijn auteursrechtelijk beschermd door Defragged History en mogen op geen enkele manier worden gedupliceerd, gekopieerd, gewijzigd of aangepast zonder onze schriftelijke toestemming.

Onze website of blog kan onze servicemerken of handelsmerken bevatten, evenals die van onze gelieerde ondernemingen of andere bedrijven, in de vorm van woorden, afbeeldingen en logo’s.

Elke herdistributie of reproductie van een deel of alle inhoud in welke vorm dan ook is verboden, behalve het volgende: u mag extracten afdrukken of downloaden naar de lokale harde schijf voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik u mag de inhoud kopiëren naar individuele derden voor hun persoonlijk gebruik, maar alleen als u de website erkent als de bron van het materiaal Uittreksels en links mogen worden gebruikt, op voorwaarde dat volledige en duidelijke credits worden gegeven aan Defragged History met passende en specifieke richting naar de originele inhoud.

U mag, behalve met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, de inhoud niet distribueren of commercieel exploiteren. U mag het ook niet verzenden of opslaan op een andere website of andere vormen van elektronische ophaalsystemen.

Uw gebruik van onze website, blog of services geeft u geen recht of licentie om onze servicemerken of handelsmerken te gebruiken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Defragged History.

Onze content, zoals te vinden op onze website, blog en services, is beschermd onder de Amerikaanse en buitenlandse auteursrechten. Het kopiëren, herdistribueren, gebruiken of publiceren door u van dergelijke content is ten strengste verboden.

Uw gebruik van onze website en services geeft u geen eigendomsrechten op onze content.

Privacybeleid.

Klik op de link om onze privacybeleidverklaring te bekijken.

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 15 september 2024

De informatie op de website en het YouTube-kanaal van Defragged History (de “Service”) is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

Defragged History aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten of omissies in de inhoud van de Service Defragged History is in geen geval aansprakelijk voor speciale, directe, indirecte, gevolg- of incidentele schade of welke schade dan ook, hetzij in een contractuele actie, nalatigheid of andere onrechtmatige daden, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Service of in de inhoud van de Service.

Defragged History behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de Service.

Defragged History garandeert niet dat de website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

Disclaimer voor externe links

De website van Defragged History kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze zijn gelieerd aan Defragged History. Houd er rekening mee dat Defragged History de nauwkeurigheid, relevantie, tijdigheid of volledigheid van informatie op deze externe websites niet garandeert.

Disclaimer voor gelieerde ondernemingen

Deze openbaarmaking van gelieerde ondernemingen beschrijft de gelieerde relaties van Defragged History met andere bedrijven en producten. Sommige links op Defragged History zijn affiliatelinks, een link met een speciale trackingcode.